Werken bij Staffing Associates

 

Bekijk hier alle actuele vacatures bij Staffing Associates in Den Haag.

 

Office & Support Coördinator (Uitzendbureau)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende duizendpoot die klantgericht denken en werken vanzelfsprekend vindt. Je bent het aanspreekpunt voor onze Franchisenemers en vestigingen voor vragen en verzoeken rondom het kernproces. Daarnaast ben je de administratieve en facilitaire ondersteuning op ons Service Center.

De werkzaamheden

 • Het in behandeling nemen en beantwoorden van 1e lijns vragen en verzoeken over het kernproces ter ondersteuning van de vestigingen
 • Het monitoren van vragen en verzoeken die 2e lijns zijn uitgezet en het tijdig terugkoppelen hiervan
 • Pro-actief communiceren over markt- en branche-informatie en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving richting Franchisenemers en vestigingen
 • Ontwikkelen en introduceren van nieuwe (kritieke) werkprocessen
 • Pro-actief signaleren van trainingsbehoefte bij Franchisenemers en vestigingen o.b.v. analyses van geregistreerde vragen en verzoeken
 • Het garanderen van telefonische bereikbaarheid van het Service Center en het te woord staan van klanten, relaties en het afhandelen hiervan
 • Het verzorgen van de ontvangst van bezoekers op het Service Center
 • Zorgdragen voor alle facilitaire werkzaamheden zoals bestellingen, voorraadbewaking, interne verhuizingen, mobiele telefonie en wagenpark
 • Het optimaliseren van de bestaande (facilitaire) processen

 

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Meerdere jaren ervaring in de uitzendbranche
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • De ideale kandidaat heeft eerder gewerkt met Easyflex
 • In bezit van SEU certificaat (pre)
 • Je bent klantgericht ingesteld en pro-actief handelen is vanzelfsprekend
 • Je bent positief ingesteld en je weet mensen te binden
 • Beschikt over een ondernemersmentaliteit en gaat voor kwaliteit

 

Ons aanbod

Je komt te werken in een professionele omgeving met veel vrijheid voor initiatief en persoonlijke groei. Staffing Associates groeit hard en hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Over Staffing Associates

Staffing Associates is een groep van gespecialiseerde uitzend- en personeel bemiddelingsbureaus met een onderscheidende franchiseformule. Het is één van de snelst groeiende en meest succesvolle franchisegevers in de uitzendbranche met een omzet van meer dan 100 miljoen euro per jaar. Sinds de oprichting in 2010 hebben we maar één doel: inleners, uitzendkrachten, zorg cliënten, franchisenemers en medewerkers succesvol maken.

Staffing Associates werkt met de volgende merken: Carrière Uitzendbureau, HappyNurse Uitzendbureau en HappyNurse Thuiszorg, Career Factory en Staffing Direct

Alle labels onder Staffing Associates worden gekenmerkt door samenwerking met lokale partners, een onderscheidende formule en een hoge mate van specialisme. Binnen 7 jaar is Staffing Associates gegroeid naar een landelijk netwerk met meer dan 100 franchisenemers. De verklaring voor ons succes is kort maar krachtig: "we work smart and hard". Voor onze klanten, voor onze uitzendkrachten, voor onze business partners en voor elkaar. We gaan voor resultaat en vooral ook voor plezier in ons werk.

 

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie dan ontvangen we graag jouw cv en met korte motivatie.

Andres Beldsnijder

070 - 262 22 22 / 06 - 11 46 14 75

a.beldsnijder@staffingassociates.nl

Support medewerker

Ben jij een servicegerichte Support / Project medewerker die alles weet over het kernproces op uitzendvestigingen. In deze rol ben niet alleen het eerste aanspreekpunt van onze medewerkers op de vestigingen, maar ga je ook leuke projecten begeleiden en implementeren. Je werkt in een team van 4 personen op ons kantoor in Den Haag.

STANDPLAATS

Den Haag WTC

ORGANISATIE

Staffing Associates is een groep van gespecialiseerde uitzend- en personeel bemiddelingsbureaus met een onderscheidende franchiseformule. Het is één van de snelst groeiende en meest succesvolle franchisegevers in de uitzendbranche met een omzet van meer dan 140 miljoen euro per jaar. Sinds de oprichting in 2010 hebben we maar één doel: inleners, uitzendkrachten, zorg cliënten, franchisenemers en medewerkers succesvol maken.

Staffing Associates werkt met de volgende merken:
Carriere uitzendbureau, HappyNurse, Career Factory en Staffing Direct

Alle labels onder Staffing Associates worden gekenmerkt door samenwerking met lokale partners, een onderscheidende formule en een hoge mate van specialisme. Binnen 8 jaar is Staffing Associates gegroeid naar een landelijk netwerk met meer dan 100 partners. De verklaring voor ons succes is kort maar krachtig: "we work smart and hard". Voor onze klanten, voor onze uitzendkrachten, voor onze business partners en voor elkaar. We gaan voor resultaat en vooral ook voor plezier in ons werk.

FUNCTIE

In deze functie ben je niet alleen supportmedewerker, maar heb je ook een actieve rol in het verbeteren van processen en ga je diverse projecten coördineren.

 • Jij ben een super user van de diverse systemen, een vraagbaak voor interne en externe klanten
 • Je neemt 1e lijns vragen in behandeling over het kernproces ter ondersteuning van de vestigingen
 • Je communiceert pro-actief over markt- en branche-informatie en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving richting partners en vestigingen
 • Je denkt mee over de ontwikkelen en introduceren van nieuwe (kritieke) werkprocessen
 • Je signaleert Pro-actief de trainingsbehoefte bij partners en vestigingen o.b.v. analyses van geregistreerde vragen en verzoeken
 • Samen met je collega's zorg je voor de telefonische bereikbaarheid van het Service Center en het te woord staan van klanten, relaties
 • Je gaat diverse projecten begeleiden. Hierbij kun je denken aan implementaties van nieuwe systemen, applicaties en eindejaar trajecten
 • Samen met je collega's zorg je voor de ontvangst van bezoekers op het Service Center

FUNCTIE EISEN

Wij zoeken een echte verbinder die servicegericht te werk gaat. Je bent energiek, klantgericht en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je pro-actief, positief ingesteld en de wil om te blijven leren.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Meerdere jaren ervaring in de uitzendbranche
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar
 • Goede CAO kennis
 • De ideale kandidaat heeft eerder gewerkt met Easyflex
 • In bezit van SEU certificaat (pre)

ONS AANBOD

Je komt te werken in een professionele omgeving met veel vrijheid voor initiatief en persoonlijke groei. Staffing Associates groeit hard en hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kwaliteitsmedewerker

Zoek jij een baan waar work life balance mooi in evenwicht is, waarbij werktijden flexibel zijn in te richten? In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de administratie van onze uitzendbureaus. Jij bent specialist op het vlak van wet- en regelgeving en weet daar onze medewerkers in mee te nemen? Deze functie is voor 24-32 uur per week en je bent werkzaam vanuit ons mooie kantoor in het WTC in Den Haag. 

STANDPLAATS

Den Haag WTC

FUNCTIE

Zorg jij ervoor dat we compliant zijn én blijven? In deze cruciale rol zorg jij voor de naleving van de wet- en regelgeving. Dit doe je samen met het compliance team dat, met jou, uit 3 personen bestaat. Jij bent dé expert en weet anderen hierin mee te nemen. Je ondersteunt hierbij de medewerkers van de vestigingen van onze labels en weet met overtuigingskracht te handelen.

In deze rol controleer jij de ingevoerde gegevens van de vestigingen van onze labels. Dat is belangrijk omdat de betreffende (uitzend)CAO correct moet worden uitgevoerd. Jij wordt gezien als vraagbaak en weet anderen mee te nemen in deze complexe materie. Daarbij valt te denken aan controles Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag en of uitzendkrachten werk mogen verrichten in Nederland. 

Werkzaamheden:

 • Controleren van de personeelsdossiers uitzendkrachten en ZZP-ers
 • Contact met vestigingsmedewerkers over de loonadministratie in het systeem
 • Beantwoorden van vragen van vestigingen inzake compliance proces uitzenden
 • Contactpersoon en vraagbaak over CAO’s
 • Adviserende rol naar de medewerkers op de vestigingen
 • Zorgdragen voor nakoming van de juiste CAO en wet- en regelgeving
 • Signalering van CAO verhogingen en/of periodieken

Om snel inzetbaar te kunnen zijn, heb je of al ervaring opgedaan op het vlak van wet- en regelgeving in de uitzendbranche en/of arbeidsrecht, of je hebt ervaring opgedaan met salaris- en/of financiële administratie. Bij voorkeur weet je ook hoe het werkt met CAO’s en/of heb je eerder vergelijkbaar werk verricht. Je bent bekend met de NEN 4400-1 norm, of je bent in staat je deze materie op korte termijn eigen te maken.

FUNCTIE EISEN

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en cijfermatig sterk. Bij voorkeur heb je ervaring in de uitzendbranche. Je bent 24-32 uur per week beschikbaar.

ONS AANBOD

Je komt te werken in een team met 3 directe collega's in een omgeving met veel vrijheid voor initiatief en persoonlijke groei. Staffing Associates groeit hard en hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband).

Inlichtingen en sollicitaties
Informatie over deze vacature kan verkregen worden bij Merlijn Thunnissen 0631791070 m.thunnissen@careerfactory.nl

Jurist Ondernemingsrecht/Arbeidsrecht

In deze rol maak je deel uit van het team Juridische Zaken/Compliance. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het vennootschapsrecht. Jij adviseert de directie op het gebied van het ondernemingsrecht onder meer op het gebied fusies en overnames en corporate governance. Je stelt diverse contracten op. Daarnaast adviseer je over gevarieerde en complexe juridische vraagstukken en wanneer nodig ben je inzetbaar om de organisatie te representeren in de rechtszaal.

STANDPLAATS

Den Haag WTC

ORGANISATIE

Staffing Associates is een groep van gespecialiseerde uitzend- en personeel bemiddelingsbureaus met een onderscheidende franchiseformule. Het is één van de snelst groeiende en meest succesvolle franchisegevers in de uitzendbranche met een omzet van meer dan 140 miljoen euro per jaar. Sinds de oprichting in 2010 hebben we maar één doel: inleners, uitzendkrachten, zorg cliënten, franchisenemers en medewerkers succesvol maken.

Staffing Associates werkt met de volgende merken:
Carrière Uitzendbureau, HappyNurse Uitzendbureau en HappyNurse Thuiszorg, Career Factory en Staffing Direct.

Alle labels onder Staffing Associates worden gekenmerkt door samenwerking met lokale partners, een onderscheidende formule en een hoge mate van specialisme. Binnen 8 jaar is Staffing Associates gegroeid naar een landelijk netwerk met meer dan 100 franchisenemers. De verklaring voor ons succes is kort maar krachtig: "we work smart and hard". Voor onze klanten, voor onze uitzendkrachten, voor onze business partners en voor elkaar. We gaan voor resultaat en vooral ook voor plezier in ons werk.

FUNCTIE

Wat doet de jurist bij Staffing Associates?

 • Je beheert de vennootschapsrechtelijke dossiers en de bijbehorende contracten, statuten, aandeelhoudersovereenkomsten en andere commerciële contracten.
 • Je biedt ondersteuning in complexe juridische geschillen.
 • Je bent betrokken bij het opstellen van diverse commerciële contracten, het voeren van onderhandelingen, adviseren over samenwerkingsvormen.
 • Je neemt deel aan MT-meetings en andere vergaderingen.

FUNCTIE EISEN

 • Een afgeronde studie Nederlands Recht.
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met ondernemingsrecht bij voorkeur opgedaan in de advocatuur.
 • De vaardigheid om effectief om te gaan met spanningsveld tussen commerciële en juridische belangen.
 • Proactief, leergierig, betrokken.
 • Flexibel, kan snel schakelen en houdt zich goed staande in een snel veranderende omgeving.

ONS AANBOD

Je wordt het 5e teamlid van het huidige juridische/compliance team, waarbinnen ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heeft. Je komt te werken in een jong en informeel bedrijf met een unieke positie in de markt. Er heerst een hoog kennis -en ambitieniveau en je hebt een brede bedrijfsjuridische positie met de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren. In deze functie heb je eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Deze positie kan op basis van 4 of 5 dagen worden ingevuld.

Staffing Associates groeit hard en hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag.
Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband).

Inlichtingen en sollicitaties
Informatie over deze vacature kan verkregen worden bij Merlijn Thunnissen 0631791070 of m.thunnissen@careerfactory.nl

Recruiter Zorg

In de functie van Recruiter Zorg ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zorgprofessionals door heel Nederland. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdeling HRM en de zorgondernemers om de juiste match te maken tussen een zorgprofessional en de vacature. Je zult de regie hebben over het gehele recruitmentproces en bent bereid om er alles aan te doen om professionals een Happy sollicitatie ervaring te bieden.

STANDPLAATS

Regio Den Haag

ORGANISATIE

HappyNurse is een landelijk werkend uitzendbureau en thuiszorgorganisatie met 50 locaties in Nederland. We vinden dat zorg beter kan en moet en geloven in de kracht en kwaliteit van elke individuele zorgprofessional. Van meer (professionele) ruimte, aandacht en tijd voor ontwikkeling, goede ondersteunende faciliteiten en afwisseling worden onze zorgprofessionals gelukkiger. En een HappyNurse geeft een Happy Client! Hier ligt onze focus. Dat maakt ons beter.

FUNCTIE

Happy Job
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het werven van zorgprofessionals door heel Nederland voor de verschillende wijkteams van HappyNurse. Je helpt de zorgondernemers bij het vormen van het zorgteam. Je weet hoe je deze doelgroep moet benaderen en maakt gebruik van de diverse kanalen. Je gaat naar verschillende beurzen om HappyNurse te promoten en onder de aandacht te brengen bij zorgprofessionals. Je houdt je bezig met het opstellen van de functieprofielen en vacatureteksten, je gaat actief searchen en benaderd op verschillende manieren potentiële kandidaten. Jij doet het eerste selectiegesprek en stelt geschikte kandidaten voor bij jouw collega's. Je bent verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces en waar nodig voer je verbeteringen door. Kortom een veelzijdige functie met ruimte en vrijheid voor eigen inbreng.

FUNCTIE EISEN

Happy Us
Opleidingsniveau en ervaring

 • Je beschikt over een HBO werk-denkniveau
 • Je hebt affiniteit met de zorg
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling
 • Je hebt goede kennis van social media, recruitment-systemen en tools

Competenties

 • Oplossingsgericht
 • Proactief en ambitieus
 • Communicatief sterk
 • Stressbestendigheid
 • Enthousiasmerend
 • Energiek en ondernemend
 • Passie voor de zorg

ONS AANBOD

Happy You
Je bent ondernemend, creatief en in staat om op de arbeidsmarkt een netwerk op te bouwen. Verder spreekt het jou aan om binnen een resultaat en mensgerichte omgeving te functioneren waar hard werken en Happy voelen hand in hand gaan. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s in een omgeving met veel vrijheid voor initiatieven en persoonlijke groei. HappyNurse hecht veel waarde aan “Happyness” van haar medewerkers. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.

Marketing Manager

Als Marketing Manager ben jij verantwoordelijk voor het genereren van klanten-, professionals- en franchisenemers leads voor het label Carrière van Staffing Associates. Je bent bekend met de arbeidsbemiddelings branche en je hebt minimaal 10 jaar ervaring in B2B Marketing binnen een sterk competitieve markt en je bruist van de creatieve ideeën. Ben jij het creatieve brein en bruis jij van bruikbare ideeën? Dan zijn jij en Staffing Associates een perfecte match!


ORGANISATIE

Staffing Associates is een groep van gespecialiseerde uitzend- en personeel bemiddelingsbureaus met een onderscheidende franchiseformule. Het is één van de snelst groeiende en meest succesvolle franchisegevers in de uitzendbranche met een omzet van meer dan 140 miljoen euro per jaar. Sinds de oprichting in 2010 hebben we maar één doel: inleners, uitzendkrachten, zorg cliënten, franchisenemers en medewerkers succesvol maken.
Staffing Associates werkt met de volgende merken: Carrière Uitzendbureau, HappyNurse Uitzendbureau en HappyNurse Thuiszorg, Career Factory en Staffing Direct. Wil je meer over ons te weten komen, neem dan een kijkje op onze sites:
https://www.staffingassociates.nl/over-ons
https://www.carriere-uitzendbureau.nl/
https://startuppen.nl/
https://happynurse.nl/over-happynurseFUNCTIE

Wat ga je doen?
In de rol van Marketing Manager ben jij de spil in het genereren van leads. Je verlegt grenzen en bent telkens op zoek naar vernieuwingen. Je komt met ideeën om effectief op veranderende strategische vraagstukken in te spelen. Jij bedenkt de strategie en samen met de Marketing Automation specialist zet je de campagne uit. Je weet ook onze boodschap en beeldmerk sterk neer te zetten. Je adviseert sales bij het positioneren van onze boodschap. Je weet op de juiste manier professionals, inleners en franchisenemers aan ons te binden. Dit doe je door middel van een strategisch marketingplan waardoor een heldere structuur neergezet wordt. Staffing Associates bestaat uit meerdere merken, jij wordt marketing verantwoordelijk voor het grootste label Carrière Uitzendbureau. Hier sta je dus echt voor een mooie uitdaging.FUNCTIE EISEN

Jij als ervaren Marketing Manager zie je alternatieven die anderen niet zien. Je bruist van ideeën en legt dwarsverbanden. Je bent een kei in het enthousiast maken van anderen en weet goed om te gaan met tegenargumenten. De juiste kandidaat heeft een sterk pragmatisch karakter, maar is ook in staat als sparringpartner van directie op te treden.
Je bent een echte teamplayer, maar je bent ook goed in staat om zelfstandig te werken. Verder heb je:
 • WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 10 jaar ervaring in een sterk competitieve markt
 • Overtuigingskracht
 • Inlevingsvermogen
 • Sterke communicatieve skills
Je bent gedreven, je denkt in mogelijkheden en weet goed de ‘helicopterview’ te houden. Je hebt een sterk ontwikkeld creatief vermogen gecombineerd met de kracht om je omgeving te overtuigen van jouw ideeënONS AANBOD

Je komt te werken in een omgeving met veel vrijheid voor initiatief en persoonlijke groei. Staffing Associates groeit hard en hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband).

Wil je meer weten over deze vacature kan je contact opnemen met Merlijn Thunnissen, 06-31791070, m.thunnissen@careerfactory.nl.

Nancy Spijker

Carrière Uitzendbureau

Nancy Spijker

Career Factory

Nancy Spijker

HappyNurse