Franchise, een success story!

marcel_slaghekke

Staffing Associates is opgericht door Marcel Slaghekke, tweeëntwintig jaar eigenaar en algemeen directeur van Olympia Uitzendbureau geweest. Daarnaast is hij meer dan tien jaar actief bestuurslid  van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en tot 1997 penningmeester geweest van de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU).

Hij ontwikkelde en introduceerde als eerste in Nederland het succesvolste franchiseconcept in de uitzendbranche. Olympia werd daarmee het snelst groeiende uitzendbureau. Het bureau ging van 7 naar 123 vestigingen. Met een omzet van 227 miljoen euro steeg Olympia naar de top 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties.

Inmiddels is Marcel Slaghekke meer dan dertig jaar als ondernemer werkzaam in de uitzend- en detacheringsbranche. Hij inspireerde meer dan honderd franchisenemers in binnen- en buitenland om zelfstandig ondernemer te worden en een succesvol bedrijf op te bouwen.

In de afgelopen twintig jaar hebben deze franchisenemers vele honderdduizenden uitzendkrachten aan een baan geholpen. Deze kennis en ervaring is verwerkt in onze gespecialiseerde formule en staan ten dienste van onze franchisenemers.

Best staffing franchise!

Door de unieke franchiseformule van Marcel Slaghekke werd Olympia in 2006 uitgeroepen tot de beste franchiseformule van Nederland door de Nederlandse Franchise Vereniging. Dit was franchise 1.0 in de uitzendbranche.

Als meest ervaren franchisegever hebben we nu franchise 2.0 ontwikkeld en toegankelijk gemaakt voor iedereen met een passie voor arbeidsbemiddeling. Met onze gespecialiseerde merken kun je jouw klanten beter bedienen en daardoor een hogere marge realiseren. Een logisch gevolg van het werken met de beste formule is natuurlijk ook dat je het hoogste inkomen verdiend. Dat is ons doel!


Vul alstublieft uw volledige naam in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Geen geldig e-mailadres
Ongeldige invoer

Nancy Spijker

Carrière Uitzendbureau

Nancy Spijker

Career Factory

Nancy Spijker

HappyNurse