Over Staffing Associates

Ondernemerschap is de motor achter onze merken en differentieert ons in onze markten. Onze ambitie is onze ondernemers in hun te kracht zetten en ze optimaal te faciliteren. Zijn zij succesvol, dan zijn wij het ook.

Het service center van ondernemende merken

We zijn het moederbedrijf achter bekende uitzendmerken als Carrière, HappyNurse uitzendbureau en thuiszorg en Career Factory. Opgericht in 2010 realiseert de groep inmiddels een omzet van ruim 150 miljoen, werken dagelijks ruim 5000 mensen voor onze merken. Als moederorganisatie ligt onze rol in de support van onze ondernemers. Op ons Support Center in het haagse WTC gebouw werken ruim 50 specialisten op het gebied van legal, finance, HR en marketing om de dagelijkse operatie van onze ondernemers te ondersteunen.

franchiseformule uitzendbureaus

Grondlegger van franchise
in de arbeids­bemiddeling

Het concept van Staffing Associates, franchise in de uitzendmarkt, is afkomstig van Marcel Slaghekke. Als een van de uitzendpioniers richtte hij in 1978 Olympia op waarmee hij samen met de verbonden ondernemers een top 7 positie in de Nederlandse uitzendmarkt wist te bereiken. Een Europees avontuur als beursgenoteerd bedrijf kostte hem zijn bedrijf, waarop hij in 2010 met Staffing Associates weer helemaal opnieuw is begonnen. Vandaag staat een wederom een succesvolle en duurzame onderneming.  Samen met mede ondernemers bouwt hij aan het inspirerend netwerk van ‘associates’ voor het succes van de merken en meer waarde voor opdrachtgevers en talent.

 

Het franchise team

Robert-Jan van den Berg
Directeur Franchise
Tilly van der Pol
Franchise Adviseur