Voordat je begint,
heb je al naam gemaakt

Maak een keuze uit één van onze merken in de arbeidsbemiddeling. Heb je affiniteit met de zorg, productiewerk of juist met hoger opgeleide professionals? Maak kennis met onze merken!

Carrière is een van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Uitzendkrachten helpen we bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Opdrachtgevers ondersteunen we bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. We zijn actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbinden opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek.

HappyNurse is een ondernemende en snel groeiende thuiszorg- en uitzendorganisatie. Wij vinden dat zorg beter kan, want een Happy Nurse, betekent een Happy Patiënt. HappyNurse biedt hoog gekwalificeerd verpleegkundig personeel, zowel thuis als bij zorginstellingen in heel Nederland. 

Career Factory helpt de ambities van organisaties en professionals waar te maken. Onze missie? Love your work. We dragen bij aan een werkomgeving waar professionals betekenisvol zijn. Zo realiseren we duurzame matches, waar professionele ambities en bedrijfsdoelen samenkomen. Goed voor talent, goed voor opdrachtgevers. 

Staffing Direct is een gespecialiseerde backoffice dienstverlener voor uitzendbureaus. Als uitzendondernemer heb je nu eenmaal te maken met tijdrovende en ingewikkelde administratieve processen. Door je backoffice uit te besteden, nemen wij alle administratieve processen van je over en kun jij je richten op hetgeen waar jij goed in bent: het bemiddelen van uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Kies het merk
dat bij je past

Om een succesvol franchisenemer te worden is een achtergrond in de commerciële dienstverlening en/of uitzendbranche natuurlijk een pré, maar het is niet noodzakelijk.

In de praktijk blijkt het succes vooral bepaald te worden door je persoonlijkheid, je commerciele drive en je ondernemerschap. Ondernemen is een werkwoord. Het gaat niet vanzelf maar actie geeft reactie! En hoe meer actie hoe meer reactie je kunt verwachten.

Het merk wat je kiest wordt bepaald ook door de sector. Zorg is aandachtig, persoonlijk en sterk mensgericht. De logistieke sector, of industrie heeft iets doelgerichts; niet teveel kletsen, maar doen. Het bemiddelen van hoger opgeleid personeel vraagt goede aansluiting met de wereld van de millenials en een breder inzicht en gevoel voor wat er van professionals wordt gevraagd in rollen binnen organisaties.

De voordelen op een rij

  • Ondernemen in een kansrijke branche; de groeimarkt van de toekomst

  • In een landelijk netwerk van ambitieuze en inspirerende collega ondernemers

  • Samen ondernemen; lift mee op onze jarenlange kennis en kunde in de arbeidsbemiddeling

  • Doe waar je goed in bent: jij richt je op het realiseren van arbeidsrelaties, wij ondersteunen jou in alle backoffice werkzaamheden