Franchise

Franchise FormuleFranchise is gebaseerd op samenwerking tussen onafhankelijke ondernemers. De franchisegever verleent daarbij het recht aan de franchisenemer om tegen een vergoeding een bedrijf te exploiteren volgens het concept van de franchisegever.

De rechten en plichten van zowel franchisegever als van franchisenemer worden vastgelegd in een franchiseovereenkomst, de spelregels.

Marktonderzoek

Staffing Associates doet marktonderzoek om te bepalen wat jouw mogelijkheden zijn binnen jouw verzorgingsgebied. Deze gebieden zijn zodanig afgebakend dat je hierbinnen succesvol jouw uitzendonderneming kunt starten.

Exclusief verzorgingsgebied

Je krijgt samen met je collega-franchisenemers een eigen verzorgingsgebied waarin je je eigen exclusieve bedrijvenbestand opbouwt. Ook bewerk je samen de overige prospects binnen de regio. Je verzorgingsgebied is gebaseerd op de economische samenhang binnen de regio.

Eigen prijsbeleid

Je bent vrij om zelf de tarieven voor de dienstverlening vast te stellen. Vanzelfsprekend moeten deze in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving.

Vul alstublieft uw volledige naam in
Vul alstublieft uw telefoonnummer in
Geen geldig e-mailadres
Ongeldige invoer

Nancy Spijker

Carrière Uitzendbureau

Nancy Spijker

Career Factory

Nancy Spijker

HappyNurse