Een professionele back office

Uitzenden is simpel, het moeilijke is iedere dag simpel uitzenden.

Iedere dag simpel uitzenden is moeilijk. Allereerst draait het om het vinden van klanten en de juiste uitzendkrachten en om deze te matchen. Daarnaast moet u tegelijkertijd voldoen aan een groeiend aantal voorwaarden van wet- en regelgevingen, CAO’s,  NEN-normen en VCU-normen.

Wilt u zich volledig kunnen richten op uw onderneming of bent u van plan uw werving- en selectiebureau uit te breiden met uitzenden of detacheren, zonder hoge investeringen, dossiervoering en debiteurenrisico's? Dan is het uitbesteden van uw back office de ideale oplossing voor uw uitzendbureau.

Dienstverlening

Staffing Associates werkt met de meest geavanceerde en volledig gecertificeerde back office dienstverlening tegen een aantrekkelijke kostprijs en toegepaste subsidies. Hierdoor kunt u uw winst structureel verbeteren. Naast de verloning en facturering verzorgen wij de financiering en debiteurenbeheer en de controles op wet- en regelgeving. Uiteraard betalen wij de marge wekelijks direct aan u uit en verbeteren wij hiermee uw cashflow.

Tot uw beschikking staat een volledig ingerichte “state of the art” front office systeem gevuld met 180.000 prospects zodat u de markt efficiënter kunt bewerken.

Snel overstappen is voor ons geen probleem. Onze specialisten implementeren binnen één week.

 

Naam*
Vul alstublieft uw volledige naam in

Telefoonnummer*
Vul alstublieft uw telefoonnummer in

e-mailadres*
Geen geldig e-mailadres

Aanmelden nieuwsbrief
Ongeldige invoer

Nancy Spijker

Carrière Uitzendbureau

Nancy Spijker

Career Factory

Nancy Spijker

HappyNurse